Foto's!
Door: paulinesmolders
Blijf op de hoogte en volg Pauline
28 Augustus 2011 | Canada, Toronto
Ik ben in Toronto (met de allerlaatste bus vanuit Boston vertrokken, tot maandag gaan er geen bussen van en naar de oostkust). Hier is alles goed, en ik heb mn laptop weer terug na 2 maanden in opslag. Ik heb dus wat foto's online gezet. Aangezien het me 4 uur kostte om 150 foto's op internet te zetten, heb ik besloten dat de rest later komt (dat is, als ik tijd over heb en ik me eens een dagje verveel) dus jullie zullen het even hiermee moeten doen. Het is het eerste deel van mijn reis door Canada, ik heb de plaatsen benoemd.
Oh en de foto's staan op deze link:
Even plakken in je browser en klaar is kees. Het is op facebook, maar het zou openbaar meoten zijn, dus je hoeft geen facebook te hebben om het te kunnen zien.
veel liefs
29 Augustus 2011 - 07:36
Toine:
Mooie foto's! Boehoe, vakantie zit erop; het studeren kan weer beginnen... Ik hoop dat je morgen eindelijk op je kamer kunt, het lijkt me wel prettig om weer een eigen plekje te hebben. Liefs. -
29 Augustus 2011 - 09:48
Toontje:
Toronto: doel bereikt en.... gelukkig nog net met de laatste bus. Je laptop heb je weer om- armd en aan het werk gezet. Heeft ons een voor- proefje gegeven "Foto's" van een gedeelte van je enerverende mooie vakantie. Bedankt hier voor Lieverd, door gebruik te maken van je toch al schaarse tijd waarover je beschikte.
Het studeren wordt nu een andere aanpak, waarin wij "Pauline" je veel succes toe wensen.
Een fijne sfeer. veel wijsheid en
leuke ontmoetingen.
Liefs.
Opa en Oma. -
29 Augustus 2011 - 14:04
Greetje:
Mooie foto's hoor, ben wel een beetje jaloers. Ja en nu zit het luie leventje er helaas weer op. Hoop dat je een leuke kamer in een gezellig huis krijgt morgen en er verder geen gedoe meer is. En dan hup weer aan de studie. Ben benieuwd. Liefs xxx