Ik ben stoer! - Reisverslag uit Grand Canyon, Verenigde Staten van Pauline Smolders - WaarBenJij.nu Ik ben stoer! - Reisverslag uit Grand Canyon, Verenigde Staten van Pauline Smolders - WaarBenJij.nu

Ik ben stoer!

Door: paulinesmolders

Blijf op de hoogte en volg Pauline

19 Augustus 2011 | Verenigde Staten, Grand Canyon

Heb maar 2 min internet tijd en zal over 2 dagen meer typen. Wou alleen even zeggen dat ik stoer ben, want ik ben gister 15 km naar beneden gelopen naar de bodem van de grand canyon, heb daar geslapen en ben vannochtend weer 15 km omhoog gegaan. Ben uitgeput, maar erg trots. Later meer

• 20 Augustus 2011 - 07:03

Toine:

Helemaal te gek! Wij zijn net terug van vakantie, veel gezien hoor, maar totaal niet vergelijkbaar met wat jij allemaal meemaakt! Ben benieuwd naar je volgende verslag, misschien kunnen we even skypen? Liefs

• 20 Augustus 2011 - 07:09

Eveline:

Wow, dat is inderdaad heel stoer! Je moet wel in goede vorm zijn! Geweldig om zoiets te doen. Ben trots op je!

• 21 Augustus 2011 - 11:20

Toontje:

Bijzonder Pauline. Nooit gedacht.
    Jezelf overtroffen en dat bij 36 graden C. Vermoedelijk zal het daar beneden wel iets koeler zijn geweest.
    Ook wij zijn trots op je. En er zijn er niet veel, die in zo'n gelegenheid komen.

• 21 Augustus 2011 - 13:18

Linda:

Super gedaan! Haha, een paar jaar geleden nooit gedacht dat je dat ooit zou doen... Ben trots op je!! Veel plezier nog daar! Liefs